اندازه گیری نقطه شبنم در سیستم هوای فشرده + نکات صرفه جویی
هوای فشرده از تولید، مونتاژ خودرو، تولید غذا و نوشیدنی گرفته تا امکانات مراقبتهای بهداشتی، اتاقهای خشک، سیستمهای صنعتی و سایر کاربردهای صنعتی و تجاری
هوای فشرده از تولید، مونتاژ خودرو، تولید غذا و نوشیدنی گرفته تا امکانات مراقبتهای بهداشتی، اتاقهای خشک، سیستمهای صنعتی و سایر کاربردهای صنعتی و تجاری
در یکی از کارخانه های تولید شیر، یک بخش از کارخانه با مشکلات هوای فشرده مواجه بود. برای تعمیر این بخش و صرفه جویی در
یکی از چالشها در مدیریت سیستم های هوای فشرده ، رسیدگی به تقاضای جریان زیاد دورهای است. تولیدکنندگان مواد غذایی و نوشیدنی از جمله صنایعی
هوای فشرده پس از سه مورد بزرگ آب، برق و گاز طبیعی، «چهارمین ابزار» تمیز و در دسترس صنعت غذا و نوشیدنی است. پس رفع
اطلاعات کمپرسور هوای مؤسسه هوا و گاز فشرده (CAGI) که تاریخ آن پس از ژوئن ۲۰۲۰ است، اصطلاح جدیدی را برای سیستم هوای فشرده فهرست
گاهی اوقات، کمپرسور هوای فشرده با بخاری برقی فرقی ندارد؛ در واقع، نتیجه ای که مشاهده می شود این است که: هوای فشرده به عنوان
تولید هوای فشرده در تاسیسات صنعتی به طور متوسط ۱۰ درصد برق را مصرف می کند. این یک میانگین صنعتی است و می تواند کم
نیازهای حفظ یک عملیات تولیدی کارآمد و مولد بسیار اند. با تمرکز بیشتر بر نگرانی های زیست محیطی و ابتکارات بهینه سازی هزینه ثابت، تصمیمات
استاندارد های انجمن گازهای فشرده (CGA) یکی از جدیدترین سازمان های توسعه استاندارد است. این انجمن از شورای استاندارد برای توسعه استانداردهای ملی برای ذینفعان
کپی رایت شرکت آرتاکار نیوساد @1402 باز طراحی سایت و پیاده سازی توسط طراحی وبسایت در شیراز – ویساکو